• Inventaris

    Un dels problemes que se li presenten a un aficionat de qualsevol tema que impliqui objectes físics, donat el temps suficient, és la gestió d'inventari. Des d'una simple fulla de paper o llibreta, a sistemes complexos d'estocatge, passant per tot tipus de fulles de càlcul i bases de dades.
    I és justament d'aquesta darrera forma com he decidit portar la gestió d'inventari del meus humidors (ja si això deixo per un altre dia la discussió sobre el terme correcte per referir-se als armaris/caixes per mantindre la humitat).    Una interfície senzilla, amb una gestió una mica més complexa (requereix pujar manualment els logotips de les marques), però que ja em fa la feina. També disposa d'una URL oculta que em permet veure un llistat dels cigars ja fumats per consultes, que la memòria de vegades falla.
    Potser aniré millorant la plana per incloure fitxes on pugui valorar que m'han semblar els cigars o fins i tot (i això va pels havans i per alguna marca que prefereixo no nombrar) un comptador de quants dels fumats han tingut problemes de tir.